Få et hvitt og pent smil med vår tannblekingsbehandling!

Tennene våre er viktige og blir utsatt for mye i løpet av livet. Mye av det vi spiser og drikker fører dessverre til misfarging av tennene. Vår behandling kan gjøre tennene dine opptil 8 nyanser hvitere, helt trygt. Smil med stolthet!
Tannbleking er en prosess som fjerner misfarging fra tennene og gjør dem flere nyanser hvitere ved hjelp av en gel som påføres tennene og LED-lys. Denne behandlingen fungerer aller best for de som har friske tenner, men som sliter med misfarging.


Ifølge WebMD er tannbleking utført av profesjonelle svært effektivt. Man ser ofte resultater etter kun 30 – 60 minutter med behandling. Om du ønsker enda bedre resultater kan du ta flere behandlinger, vi kan gjøre tennene dine fra 2 – 8 nyanser hvitere.
Tennene våre er utsatt for mye i løpet av en dag!
Tennene blir utsatt for mye over tid og litt misfarging er bortimot uunngåelig. Noen av de største synderne som påfører tennene mest skade er brus, vin, kaffe, røyking, snus og energidrikker. Om du begrenser inntaket av slike produkter vil effektene av din behandling også vare lengre. Dessuten skriver WebMD at frukt og grønnsaker fungerer som en naturlig tannbørste og vil bidra til å minske misfarging.
Vår behandling er trygg og skånsom
Vår behandling fungerer ved at vi påfører tennene dine en trygg og skånsom tannblekingskrem og så lyser på tennene dine med en av våre tre LED-lys. Lyset vil tilpasses dine ønsker og behov. Kremen vil, i kombinasjon med LED-lyset, fjerne misfargingen i porene på tennene ved å bryte opp flekkene på tennene, og resultatet blir et hvitt og innbydende smil.
Noen gode råd
Det er lurt å la en profesjonell tannpleier undersøke tennene dine før du bruker tannbleking. Siden det kan være smertefullt om tannblekingskremen går inn i hull i tennene. Det er også slik at dette er en behandling som ikke bør brukes av individer som sliter med ising i tennene. Du bør gå til tannlege og få behandlet isingen før du bleker tennene.
Misfargingen vil sakte, men sikkert, komme tilbake om du ikke unngår de matvarene og produktene som fører til misfarging i utgangspunktet. Men dette vil ta tid, dermed er tannbleking som regel en langvarig behandling som ikke nødvendigvis må gjentas mange ganger. Minstealderen for tannbleking anbefales for å være 18 år.
Andre alternativer
Det finnes også gjør-det-selv-varianter av tannbleking som kan kjøpes på apotek og i butikker. Men disse er ikke like effektive som tannbleking utført av profesjonelle. Dessuten kan hjemmebleking av tennene føre til flere bivirkninger, som irritert tannkjøtt. Dette skyldes at profesjonelle vil beskytte tannkjøttet ditt under behandlingen, mens dette er vanskeligere å gjennomføre om du utfører blekingen selv.
Derfor anbefales det at tannbleking utføres av profesjonelle som tar hensyn til din tannhelse gjennom hele prosessen og som skreddersyr behandlingen til dine behov. På denne måten får du best mulig resultat og minst mulig bivirkninger.