AKADEMİET

Fyllstoffer og botulinumtoksinopplæring Vi utdanner kun autoriserte leger, tannleger og sykepleiere i Fillers og Botulinumtoksin. Våre spesialleger og sykepleiere gir deg opplæring i botulinumtoksin og fillers på ulike nivåer og har i dag utdannet flere andre estetiske terapeuter rundt om i Oslo. Hos oss får du sjansen til å ta et steg inn i bransjen og kunne behandle alle markedsbehandlingsområder.
Image

Helgekurs hos oss!

Trening foregår i løpet av en helg på Nordic Skin Clinic i Oslo. Du kan mikse og matche med hvilke kurs du ønsker å gå eller kjøpe pakkekurs med våre pakkepriser. Med veiledning fra våre spesialister og sykepleiere får du relevant informasjon om hvordan du skal gå frem ved behandling av en kunde, hva slags materiale som anbefales for behandling men også tips og hjelp til hvordan du starter og driver din egen klinikk. Etter fullført utdanning vil du motta et internasjonalt sertifikat som bekrefter at du har deltatt i utdanningen.

Fordel med våre utdanninger

På våre kurs i Fillers og Botulinum Toxin tilbyr vi alt av materiell under kurset. Du får også en goodiebag som inneholder BTX eller Filler-preparater sammen med annet oppstartsmateriell. Goodiebagen inkluderer også et kurskompendium som du kan bruke før du behandler kundene dine. Vi samarbeider med Skandinavias største leverandører som du etter kurset også har mulighet til å bestille fra til en god rabattert pris. Som kursdeltaker har du mulighet til å ta med modeller til utdanningen din, men vi ordner gjerne modeller for deg gratis. Modeller behandles av kursdeltakere under veiledning av våre trenere. Nordic Skin Academy gir deg god service, kaffe og lunsj i løpet av kursdagen. Du kan enkelt få hjelp til å finansiere kursene dine rentefritt via Medisinsk økonomi
Image

Veldig lærerikt og bra med små grupper, kunne velge oppsettet selv og det var avslappet og fint!”

Leg ssk. Emilie Nilsson

Andre kurs ved Nordic Skin Academy

Har du alltid drømt om å ta et steg inn i den estetiske industrien, men er ikke autorisert helsepersonell? Ser du etter utdanning i Stockholm med erfarne estetiske terapeuter? Da tar vi i Nordic Skin Academy vare på deg! Hos oss tilbyr vi også opplæring for ikke-lisensiert helsepersonell som SkinPen, Microtox og laser! Du som tidligere har deltatt på våre kurs hos Nordic Skin Academy har alltid mulighet til å konsultere og få veiledning av din trener. For oss er det viktig at du som student hos oss skal føle deg trygg og ivaretatt.

What Benefits You Receive?

Interessert i kurs på? Meld deg på akademiet vårt i dag!